Hannah 17år

Hade inte så många bilder, men här kommer nån av dem








Nice kväll! :)

I'm a highway man


Där kan ni se en del av mitt nyfärgade och klippta hår (och tydligen en del av bh'n också, förlåt).
Har inte hunnit (läs:orkat) ladda upp bild på det tidigare i veckan, färgade det i tisdags! Denhär veckan kommer bli grymt jobbig, maaassor i skolan! :s Men jag känner mig själv för väl, kommer inte ha nån ork till att ens försöka!!
Måste hitta inspiration, men varifrån, några förslag??  


Faaan

Fan i helvete att Daniel Norberg föll ut från idol igår! blää .
men livet går vidare brukar man säga .. Har ju iaf Olle, Elin och Andreas kvar!
När jag skrev Andreas kom jag att tänka på låten om honom som några fans gjort.

"Han e störst, han e bäst, han e vackrast"
fyfan vad skön! vad tycker ni? gillas eller inte?

Super

Har inte överfört bilderna från kameran än, så än så länge blir det ingen bild från 'kalaset'. Det var en riktigt lyckad kväl med mat, skratt och dans!
Har inte planer för ikväll ännu, men jag nadja och jasmine hade tänkt vi skulle hitta på nånting.

Jag dör lite inombords när jag inte slipper till Italien den 6e :( har varit borta så mycket från skolan nu så jag ids inte vara borta en vecka till! bläää. Men nåjaa, HD är nästa helg (5-7.11) ♥


NU dusch sen ingen aning höhö

Kalas

Sitter som bäst och drar nytta av mina kvinnliga skills - att göra många saker samtidigt.
Sms'ar, lackar naglarna, snackar med mamma och borstar håret! ganska duktigt va ;) allt detta eftersom jag är påväg på 17-års kalas! Hannah kommer bli störtförtjust i sina presenter hihi. Oj det börjar bli bråttomt nu, måste ruusaaa. 

 
ciao , pusii

Aktivt

Sorry har varit en aktiv studerande så har inte hunnit blogga denhär veckan.
Måndag gick ut på att först göra färdigt en läxa i samhällslära, sen blev det provläsning några timmar och på kvällen var det "tala film tala liv" igen. Kollade en film som hette Invictus. Gillade den starkt, mycket bra film! En film jag kunde ha sett bra ensam också. Morgan Freeman som spelade Nelson Mandela var ju bara så glasklar, så himla söt hihi! Filmen rekomenderas åt dem som gillar sportfilmer.

Tisdag var det först skola som vanligt, sen gick jag till frissan (kommer upp bild senare) och sen kom jag hem och läste på prov i flera timmar. Kl.20, efter salkkarit, blev det promenad med Jessica. Kom hem 21:30, kollade BB och sen gick jag och la mig.

Onsdag då igen var det skolan som vanligt, skrev geografiprovet och nu har jag en bra känsla över det för omväxlings skull. När jag slutat var det intervju på schema, en väldigt trevlig kvinna kom till skolan för att fråga mig lite grejer till en bok om olika människor i syd-österbotten som kommer ut i december. Det var någon som hade föreslagit mig och i måndags fick jag ett samtal om förfrågan till boken "vem är vem 2010" och vi bestämde träff på onsdag då. Det var en kul grej, och Siv som intervjuade mig var väldigt trevlig.

Idag, torsdag, slutade vi tidigare än vanligt. Vår gympalärare var borta så vi slutade 13:15. Jag, Hannah, Jas, Shaber och Tanya vandrade iväg till Vinkel på kaffe. Kl 14:30 började jag hannah och jas vandra upp tillbaka till skolan för då var det italienska 15:00. Gillar det verkligen verkligen, men idag hängde jag inte riktigt med. Vi satt mest och skrattade bort tiden och jag berättade om min underbara italien-resa :) Kom hem 16:30 med Hannahs mammas skjuts och sen dess har jag bara slappat vid tv'n, nördat mig vid datan och vart på promenad med Jessica igen. Imorgon kväll blir det födelsedagsfirande i lappfjärd hos favvo-hannah!
T J O L A H O P P   H E J !

I.could.really.use.a.wish.right.now

Imorgon börjar ju skolan och nej jag ser tyvärr inte framemot det. Visst saknar jag vissa människor därifrån men skolarbetet som väntar är inga kul. Skulle gärna åka utomlands igen, me dom bästa of course. Hoppas jäklit mycket på att vi har Revy 2011 så vi kan börja sätta ihop danser o sånt med tjejerna. Tiden går fort då också, när vi har övningar o så.
Har fått lite blogg inspiration igen efter att ha läst http://ailimes.blogg.se efter en lång paus. Vet inte värför jag inte läst på länge men kom på att läsa igenom lite vad Emilia hållit på med på sistone och tro mig, hon är sjukt rolig! Gillas starkt!
Ska försöka fotografera lite, så inte inläggen blir bara text för de e tråkit. Felicia, om du läser dehär kan du hjälpa mig med en ny design? :) Sommaren har gått, svischat förbi och nu vill jag inte bli påmind om hur länge det är till nästa sommar därför skulle en mer vintrig design funka nu!


yessir


så är det..

tjooo

Har helt glömt bort att skriva hit idag, sorry. Var ute och fotograferade ett tag idag också, blev några bra bilder.
Sabina kom hit lite efter 6 och ungefär en timme efter det sjutsade pappa oss till ABC. Jasmine kom också dit så vi satt där en stund och snackade. Efter en stund kom också Tanya och hennes kille dit och de sjutsade oss till Simone. Vi satt mest och kollade videobloggar och chattade på omegle haha! Pappa hämtade mig kl.00:10 och nu sitter jag här och skall snart gå och lägga mig. I övermorgon börjar skolan, fyyyfan!


Daniel Norberg - wait


 ♥

Hårfärg

Skall färga håret nästa vecka och nu vill jag ha er åsikt så kanske jag har lättare att bestämma mig, vilken nyans föredrar ni?


med slingor i







fredag

Mamma väckte mig lite före 12, mitt i en dröm. Hon hade stekt plättar till frukost, wow va bortskämd man kände sig då.
Det var verkligen gott, fastän lite jobbigt att äta mättande plättar nån minut efter att man vaknat. När jag hade ätit frukosten bad mamma mig att göra mig i ordning för hon ville äta lunch före hon skulle på jobb. Ungefär 12:20 åkte vi till Vinkel (favorit cafét i stan) på lunch, men jag tog endast en cafe latte vanilla eftersom jag nyss ätit frukosten :p Mamma åkte till jobbet lite efter 1 då satt jag en stund och kollade på gamla bilder! alltid lika kul :) gjorde också lite engelska övningar som jag missat förra veckan då jag var i Italien. skönt att ens ha dom gjorda nu! Efter läxorna plockade jag fram saxen och ca 10 tidningar och började bläddra igenom. Har länge vilat göra nåtslags kollage av ur-klipp från tidningar.

blev inte så mycket, måste införskaffa mig fler tidningar nu :D
ikväll blir det knappast nåt annat än tv, usch vad tråkigt! men vad kan man, om man varken har bil eller körkort!

tisdagens shopping


* Rutig skjorta - H&M
> 3/4 ärmad 'kofta' med huva - Lindex
* 3/4 tröja H&M


tja

orkade inte ladda upp bilderna tidigare så här har ni några bilder från när jag var på fika med Felicia i måndags.




Ciao fellas!


höstlov dag 3

Hade tänkt att jag skulle börja med mina skoluppgifter idag men nähhee. Loggade in på fronter där vi har nätuppgifter men orkade inte ens kolla på uppgifterna! jag har verkligen noll självdisciplin! :( men imorgon, då tänker jag börja för sen kommer helgen och då kommer jag knappast göra nånting alls. jag känner mig själv höhö .. efter ca 30min ska jag se film med några andra människor, vi har en grej som kallas "tala film tala liv" som man får en kurs för i gymnasiet så ska gå på den :) efter det skall jag antagligen och käka kebab eller nåt liknande i en turk-pizzeria med Simone söten! Nu måste jag rusa för har inte börjat kläta på nåt smink ännu, pusshej!


.


"I think the thing to do is to enjoy the ride while you're on it."
- Johnny Depp

I'm back

Nu är jag troligtvis tillbaka med normala bloggandet. Har haft en jääättte lång paus men ska försöka skärpa mig ;) Livet rullar på, jag är lycklig! Har höstlov just nu vilket är himmelens skönt, fast jag inte gjort något speciellt hittils.       Italien var GREAT, träffade massa nya, härliga människor där som jag hoppas jag nångång kommer träffa igen. Som killarna där uttryckte det; I love you all! Alla så himla gulliga, tjejer såsom killar. Vill åka tillbaka bara för att få snacka me alla igen. Ahmed lovade att han skulle komma och hälsa på till Finland nästa höst, hoppas han inte skoja! ;) fast då fyller jag ju 18 så jag kan sticka tillbaka till Italien och ta med mig Felicia tillexempel som jag verkligen trivdes med i princip hela Italien-resan :) go tjej detdär! Nu ska jag lyssna lite musik, sen kolla Big Brother och kanske se en film som jag köpte idag om jag orkar. får se.. Hejss!
 sockersöta selena


The only exeption


Höstlov


YEPP community conference in Genoa, Italy



antonia, kajsa, thomas, lucas & matteo

feliciaa

sightseeing in Genoa

felicia, fanny & calle jobbar på sin overall

polackerna jobbar på sin overall

andrea & denise slutför sitt overallarbete

ava, mire & sabina sätter till det sista på sin overall
 
ahmed finslipar sin stads overall

overallen gjord av kajsa, antonia & jag

kajsa & antonia finslipar vår overall

vår "presentation" om vårt arbete i kristinestad

ahmed, antonia & konrad

vår overall bakifrån

konrad, jag & ahmed visar upp våra overaller

"talkshow"

kajsa, antonia & jag ute på trappan och njuter av de fina vädret

antonia & felicia :)

antonia & jag

felicia & jag :)

calle & fanny :)

hanna & jag :)

fina felicia

lustig bild. Sonja, antonia, hanna, jag, thomas & lucas - huvud, axlar, knä & tå

Villa Bombrini


vi försöker lära oss en polsk rörelse-sång, höhö checka in våra miner.

fösöker uttala orden rätt :D

"en liten björn som tycker om honung"

en av våra workshop ledare, Vernon :D


Denise & Samra ordnar upp våra 'förslag'

jag & antonia :)

thomas & lucas :)

"im no good at 'ugly' face" :D

sockersöta fanny :)

kajsa & fabio (tror ja han hette)

Bryan & fabio :)

fotografer

Martaa :)
'
'pilen' pekar på robert pattinson-lookalike'n. shit va han liknar :o

YEPP

Bert & Bea :)



'Let's stay in touch' - emajl skrivande

Bryan där sitter säkert o filmar in mej där me sin telefon, skulle inte förvåna mej..

jag vid en fontän i Genoa centrum påväg till avslutningsmiddagen

Mire & Matteo vid fontänen

jej, fick en pappersblomma av 'erik grönwall' :D

jag, felicia & ahmed :)

Lucas & Ahmed :D

Ahmed & jag :)

Felicia & jag :))

och så var konferansen slut :( sista bilden är tagen från flyget ovanför alperna!

Friends





















Måste bara få påpeka att detta är dom allra viktigaste människorna i mitt liv.
Jag har så underbara vänner, dom allra underbaraste.
Hoppas ni vet hur mycket jag älskar er, också ni jag inte lade upp bild på.
Kommer sakna er alla när jag åker iväg till Italien imorgon. Puss på er världens bästa


jumpjumpjump

ääh, hade skrivit ett inlägg åt er men det raderade jag. de blir så tråkigt. snälla ge mig inspiration till bloggandet för här är det tomt. vad vill ni se av här? vad är ni intresserade av att läsa? nu ska ja stiga upp, klä på mig, äta frukost och fixa håret. Hejs svejs

snygga emilia.


De e inte lätt när de e svårt


Goodmorning


Hello sweethearts, trying to type a text here in English. It may be bad, but I think you all understand what I mean anyway. Thought it would be cool to write this in English for once. lol.. My school starts at 10:25 am with philosophy. Hope this day will go quick because I'm really tired, just want to sleep. Oh, the clock is ticking, have to go now because it wouldn't be fun to be late. Bye! x


Just the way you are


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile


när löven faller


äntligen

Karlee EUR 29,00, Nelly  Shoes - NELLY.COM 
Har beställt dessa otroligt läckra skor från nelly.com idag, hoppas bara storleken är rätt och att dom kommer inom denhär veckan! I'm so excited, äntligen kanske jag får ett par ordentliga skor att ha på mig i höst! Förlåt förresten för mitt kassa bloggande sedan jag kom hem från Grekland, mina ansträningar har legat på skolfronten. Denhär veckan skall jag försöka skärpa till mig för att kompensera nästa vecka då jag åker till Italien :)

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.



Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


idol 2010

Igår satt jag och kollade idol, fyfan vilket bra gäng!
Elin, Olle, Andreas, Daniel & Geir. hey dudes dehär blir perfekt.

damn

Förkyld som attan, igen ..

RSS 2.0